SC Steel Marconstruct Tulcea, România

 
Sela Georgian - administrator SC STEEL MARCONSTRUCT SRL TULCEA

STEEL MARCONSTRUCT a fost înfiinţată în anul 2016 ca societate comercială cu răspundere limitată şi capital integral privat, având sediul social în judeţul Tulcea, strada Inginer Dumitru Ivanov, nr.6, clădirea Iberom Bussines, parter, camera 6. Societatea este înregistrată la Registrul Comerţului la numărul: J36/271/13.06.2016 şi are codul fiscal RO36198490.   

Fondatorul firmei este SELA Georgian.

Activitatea principală a societăţii este fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice (cod CAEN 2511), iar partenerii principali de afaceri sunt  SC VARD TULCEA SA, SC VARD ACCOMMODATION, SC TUBSLOB SRL şi SC IZONAVMAR SRL.

Resurse tehnice şi tehnologice

SC STEEL MARCONSTRUCT SRL deţine resurse adecvate pentru a putea demonstra că serviciile sunt realizate conform obiectivelor sale privind calitatea şi termenul de realizare.          

SC STEEL MARCONSTRUCT SRL dispune de utilaje, echipamente specifice activităţii de construcţii navale şi mijloace de transport şi deţine o infrastructură ce permite desfăşurarea în condiţii de conformitate a activităţilor sale. Baza de producţie industrială dispune de capacităţile şi dotările necesare pentru realizarea instalaţiilor tubulare specifice navelor.

Resurse umane

SC STEEL MARCONSTRUCT SRL are 140 angajaţi care lucrează în schimburi şi sunt împărţiti pe 3 puncte de lucru: Depozit, Montaj şi Suporţi. Acoperind întregul orar al zilei şi toată perioada săptămânii, lucrările firmei sunt executate la timp şi în conformiate cu parametrii proiectelor. Deasemenea avem 2 subcontractori - Tub Slob - 20 angajaţi şi Izo Navmar - 60 angajaţi

Angajaţii STEEL MARCONSTRUCT au experienţă pe şantierele Vard, Kleven, Damen, SNC în mod special în domeniul tubulaturii şi deţin diplome de calificare pentru Tubulatori navali, Sudori, Lăcătuşi construcţii navale.

Standarde de lucru

SC STEEL MARCONSTRUCT SRL este o firmă dinamică, dornică să-şi consolideze poziţia pe segmentul de piaţă pe care acţionează prin execuţii de lucrări al căror element de referinţă să fie CALITATEA. Faptul că în prezent firma are în execuţie lucrări pentru beneficiari reprezentativi pe plan internaţional demonstrează că direcţia către care se îndreaptă dezvoltarea ei este cea bună.

Activitatea SC STEEL MARCONSTRUCT SRL se desfăşoară în condiţiile unei permanente preocupări pentru protecţia mediului înconjurator şi siguranţa deplină a oamenilor în acţiunile acestora.

În prezent alinierea cu cerinţele directivelor europene de sănătate şi securitate în muncă şi preocuparea pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă a muncii pentru angajaţi, clienţi, contractori şi alte părţi implicate, ne-a determinat să implementăm un sistem de management al sănătăţii şi securităţii în muncă certificat de un organism acreditat.

Obiective

Pentru viitor SC STEEL MARCONSTRUCT SRL îşi propune dezvoltarea într-un ritm susţinut şi continuu prin extinderea domeniului de activitate şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii proceselor de bază în scopul creşterii performanţelor serviciilor prestate.

Firma deţine o echipă recunoscută în domeniul tubulaturii navale pentru calitatea serviciilor realizate şi pentru seriozitate. Am construit un nume de referinţă şi suntem pregătiţi să facem faţă provocarilor segmentului de piaţă pe care activăm printr-un cumul important de componente:

- calitate datorită echipei tehnice pe care o avem;

- atenţia cu care ne ascultăm clienţii, pentru a ne asigura că cerinţele acestora sunt determinate şi îndeplinite în scopul satisfacerii acestora în condiţii de eficienţă economică şi profit si chiar ne propunem să depăşim aşteptările acestora;

- organizare şi flexibilitate în abordarea lucrărilor şi furnizarea serviciilor.

În acest sens, ca una dintre componentele strategiei societăţii noastre, a fost implementarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015, certificat de Organismul pentru certificarea Sistemelor de Management al calitatii SRAC, acreditat RENAR.

Suntem o echipă respectată pe platforma şantierului naval din Tulcea, România pentru că ne respectăm promisiunile atât faţă de beneficiarii noştri cât şi de furnizori, tratând toate activităţile cu atentă seriozitate.

Suntem mândri că lucrările noastre suportă sarcini uriaşe pe mările şi oceanele lumii