Montare tubulatură pe navele aflate în construcţie sau la reparaţie în şantiere navale

 
SteelMarconstruct:  Montare ţevi rigide şi racorduri; armături de îmbinareSteelMarconstruct:  Montare ţevi rigide şi racorduri; armături de îmbinare

Montajul ţevilor la navele aflate în construcţie sau la reparaţie în şantierul naval.

Montare ţevi rigide şi racorduri; armături de îmbinare, care servesc la asamblarea ţevilor între ele, cu organele de închidere şi reglaj sau cu maşinile hidraulice şi cu tancurile de depozitare a fluidelor de lucru; părţile fasonate ale tubulaturii, folosite pentru ramificare, racordare sau schimbări de direcţie; armături pentru reglarea sau întreruperea circulaţiei fluidelor; maşini hidraulice care servesc la transformarea energiei mecanice în energie hidraulică; maşini mecanice care servesc la transmiterea energiei mecanice în forma şi direcţia proiectată; transmisii şi dispozitive de conducere a funcţionării maşinilor, mecanismelor, armăturilor de închidere şi a altor elemente ale instalaţiilor de bord; aparate pentru măsurare, control funcţional şi semnalizare; tancuri de depozitare, butelii tancuri de consum şi alte recipiente sau rezervoare; suporţi pentru fixarea tuburilor şi armăturilor pe elementele structurale ale corpului navei; compensatoare de dilataţie şi comprimare a conductelor.

După terminarea montării conductelor, acestea se verifică vizual şi cu instrumente speciale de măsurat. Se urmăreşte în special dacă dimensiunile şi configuraţia traseului sunt conforme cu proiectul şi dacă sunt montaţi toţi suporţii.

SteelMarconstruct execută montaj  ţevi OŢEL, CUPRU, CUNIPRESS şi PLASTIC

CUPRU, CUNIPRESS şi PLASTIC 

Steel Marconstruct execută legături pe agregate, prin ERMETO, INOX, inclusiv Fier. De asemenea execută şi montaj  CUPRU, CUNIPRESS şi PLASTIC.

>>> Galerie foto lucrări